Het Vogeltje

Over ons

Over ons

Welkom bij B&B Het Vogeltje

Welkom op onze B&B-website! We zijn verheugd dat jullie ons hebben ontdekt.

 

B&B Het Vogeltje bevindt zich op een bijzondere locatie in het hart van Nederland, in de historische hanzestad Harderwijk. Onze gastenverblijven zijn gelegen in een rustig straatje, op loopafstand van het stadscentrum, het strand, diverse restaurants, de boulevard en de natuur.

 

Onze twee tiny homes, elk geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen, staan los van het hoofdgebouw en bevinden zich in onze ruime en afgezonderde tuin. Elk huisje heeft een eigen ingang en privé terras.

 

Of je nu op zoek bent naar een kort of langer verblijf, of zelfs een zakelijke overnachting, onze gastenverblijven zijn zeer geschikt. Met zowel de auto als het openbaar vervoer zijn we uitstekend bereikbaar. Onze locatie vormt het perfecte vertrekpunt voor wandelaars, fietsliefhebbers, vissers en cultuurliefhebbers.

 

Je kunt je auto veilig op ons terrein parkeren en je fiets opladen in onze garage voordat je geniet van een prachtige fietstocht naar de Veluwse heide, de bossen of langs het water.

 

Binnen een uur autorijden bereik je bezienswaardigheden zoals het Kröller-Müller Museum, Paleis Het Loo, de Apenheul, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, evenals de historische steden Elburg, Amersfoort en Utrecht. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

805437E6-476F-43A9-B951-87D734D85B46 Large
D8A71D9E-24CB-4EC8-898D-50D0A514068E Large

Over ons

Wij stellen ons graag voor

Wij zijn Tanja en Robert, en we wonen samen in dit bijzondere huis in Harderwijk. Ons avontuur begon in 2017, toen we hier naartoe verhuisden. Onze gedeelde hobby's, zoals klussen, tuinieren en interesse in bouw en architectuur, konden we combineren in één groot project. We zijn gestart met plannen en later met de realisatie van onze droom. In korte tijd hebben we twee huisjes gebouwd. Midden in de spannende tijden van de coronapandemie, in 2020, verwelkomden we onze eerste gasten.

Naast mijn werk in de gehandicaptenzorg zorg ik voor het comfort van onze gasten. Ik regel de administratie, verzorg de schoonmaak en boodschappen, en mijn favoriete bezigheid is het klaarmaken van het ontbijt. Robert werkt als projectmanager, maar hij is ook een handige klusser. In zijn vrije tijd helpt hij met het technische en economische beheer van ons B&B, inclusief belastingzaken.

Hoewel we beiden nieuw zijn in de wereld van horeca, zijn we zeer enthousiast en gedreven. We hebben grote plannen voor de toekomst